Selectează o Pagină

Prodefence artificial intelligence security

ProAI

 

Protecție cu extensia ProAI
Educație cibernetică
Experți de securitate cibernetică
Inteligența Artificială (Artificial Intelligence)
Învățare Automată (Machine Learning)

Identificare instituții publice, bancare și de interes public

Instituțiile publice, instituțiile bancare și multe alte pagini de interes public din România vor fi validate în timp real, evitând astfel fraudele financiare și oferirea de informații personale unor infractori cibernetici sau care profită de anumite servicii publice online.

Securitate cibernetică

Proiectul se bazează pe experiența în domeniul securității cibernetice, în combaterea atacurilor cibernetice și prevenirea fraudelor electronice.

Inteligență artificială

Detectarea în timp real a atacurilor de tip phishing, identificarea mesajelor care urmăresc frauda financiară, identificare adrese web malițioase sau compromise.

Analiză phishing/ fraudă

Clarificarea suspiciunilor este la un click distanță. Un expert va analiza mesajul sau pagina web raportată, oferind un plus de siguranță în utilizarea tehnologiei.

White & Black list

Sursele externe cu actualizare frecventă și bază de date deținută, identifică în timp real paginile false sau compromise și exploatate de infractorii cibernetici.

După instalarea extensiei și validarea înregistrării, vizitarea pagnilor web va fi însoțită de o notificare vizuală, prin schimbarea culorii imaginii extensiei.

Apăsarea pe imaginea extensiei vă va oferi mai multe informații despre pagina vizitată și opțiuni de soluționare în caz de suspiciuni cu privire la veridicitatea paginii.

Descarcă gratuit extensia ProAI!

Sari la conținut